Tel: 06-13726280     Mail: info@naoberzorgswolgen.nl 

Ik bin d’r vur ow,

                           ziede geej d’r vur meej.

inloopochtend

Elke donderdagochtend van 10:00 uur tot ongeveer 11:30 uur kunt u in het MFA terecht bij het inloopuurtje van Naoberzorg Swolgen. De vrijwilligers staan klaar met een kop koffie en wat lekkersinloopochtend 2. Maak gezellig een praatje en wissel uw nieuws uit. U kunt er ook een hulpvraag doorgeven of hulp aanbieden. Wilt  u een spelletje doen of een potje kaarten? Ook dat kan. Neem uw spel mee en kijk wie met u mee wil doen.

Bent u slecht ter been, kunt u niet alleen naar het MFA komen of heeft u geen vervoer?

Bel 06 1372 6280 en wij regelen vervoer voor u.

De Naoberzorg organiseert op de donderdagochtend geregeld een activiteit. Enkele activiteiten die geregeld terugkomen zijn: een keer per maand een beweegmoment, u kunt dat denken aan stoelgymnastiek, stoelyoga, bewegen op muziek. Tevens bent u een aantal keren per jaar welkom bij het thema: Kom op de soep en in beweging. Deze ochtend drinken we eerst gezellig koffie waarna we gaan bewegen en vervolgens ronden we de ochtend af met het gezamenlijk eten van zelfgemaakte soep!

Voor meer info over zorg en hulpmiddelen komt er om de 6 weken een gebiedsmedewerker van de gemeente Horst aan de Maas op  bezoek. Zij verstrekt informatie en gaat met u in gesprek, dit kan in de groep of individueel of u maakt een afspraak. U kunt de actuele informatie vinden op de pagina: Nieuws . Ook kunt u iedere week de actuele informatie en programma volgen in het dorpsblad de Haverkist.

De inloopochtend is er uiteraard niet alleen voor de ouderen. Iedereen is welkom! Wij zorgen voor de koffie en u brengt de gezelligheid.

Locatie: MFA Kerkebos - Molenstraat 37, 5866 AA Swolgen