Tel: 06-13726280     Mail: info@naoberzorgswolgen.nl 

Ik bin d’r vur ow,

                           ziede geej d’r vur meej.

We zijn steeds meer op elkaar aangewezen. Ook als het gaat om hulp en ondersteuning. En we zien dat mensen zonder sociaal netwerk daardoor eerder tussen wal en schip terecht komen. Tegelijkertijd zijn veel mensen bereid iets voor een ander te doen. Naoberzorg Swolgen verbindt deze twee ontwikkelingen en werkt aan nieuwe vormen van hulp aan elkaar.

Recent nieuws

Bloemetje en praatje

 

Zaterdag 16 mei hebben we vele Swolgse mensen mogen verblijden met een bloemetje en een praatje aan de deur. Uiteraard met gepaste afstand. Lieve mensen we denken aan jullie...blijf gezond ! Heb je een moment tijd, bel dan je buur die minder contacten heeft op dit moment! Maak een geluksmoment voor die ander ( misschien ook voor jezelf)! Voor elkaar. Door elkaar. Met elkaar.

Ivm Corona virus tot 1 juni GEEN inloopochtenden.

Vanwege de nieuwe maatregelen die het kabinet heeft genomen met betrekking tot het Corona virus zijn alle inloopochtenden in de maanden maart, april en mei afgelast. De eerstvolgende inloopochtend zal op 4 juni plaatsvinden.

Valpreventie

Na 1 juni zal er een informatieochtend valpreventie verzorgd worden in samenwerking met de gemeente voor alle geïnteresseerde mensen in Swolgen en Tienray. Op deze ochtend kunt u zich ook opgeven voor een cursus valpreventie die gratis zal zijn. Meer informatie volgt nog.