Tel: 06-13726280     Mail: info@naoberzorgswolgen.nl 

Ik bin d’r vur ow,

                           ziede geej d’r vur meej.

We zijn steeds meer op elkaar aangewezen. Ook als het gaat om hulp en ondersteuning. En we zien dat mensen zonder sociaal netwerk daardoor eerder tussen wal en schip terecht komen. Tegelijkertijd zijn veel mensen bereid iets voor een ander te doen. Naoberzorg Swolgen verbindt deze twee ontwikkelingen en werkt aan nieuwe vormen van hulp aan elkaar.

Recent nieuws

Donderdag 2 december

De inloopochtend van donderdag 2 december a.s. zal in het teken van Sinterklaas staan.

Toneelvoorstelling 9 december afgelast

Op donderdag 9 December zou de Toneelvereniging 60+ uit Horst een voorstelling komen verzorgen. De groep kan echter niet repeteren door de coronamaatregelen. De voorstelling zal daarom niet doorgaan , hopelijk in het volgende jaar!

Vrijwilligers lunch 12 december

Op zondag 12 december zijn alle vrijwilligers van de Naoberzorg welkom voor een lunch bij Bram eten/drinken. Alle vrijwilligers ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Voor toegang in het restaurant gelden de voorschriften van het RIVM, deze zullen we dan ook volgen.

Kom op de Soep en Bewegen - 16 december

Op donderdag 16 december is het laatste Beweegmoment en Kom op de Soep van dit jaar. Voor Maxime Wins , onze Beweegcoach, ook ff de laatste keer want daarna gaat ze met zwangersschapsverlof!

Inloopochtend 23 december

De inloopochtend van 23 december zal in het teken staan van de Kerst.