Tel: 06-13726280     Mail: info@naoberzorgswolgen.nl 

Ik bin d’r vur ow,

                           ziede geej d’r vur meej.

We zijn steeds meer op elkaar aangewezen. Ook als het gaat om hulp en ondersteuning. En we zien dat mensen zonder sociaal netwerk daardoor eerder tussen wal en schip terecht komen. Tegelijkertijd zijn veel mensen bereid iets voor een ander te doen. Naoberzorg Swolgen verbindt deze twee ontwikkelingen en werkt aan nieuwe vormen van hulp aan elkaar.

Recent nieuws

Inloopochtend 15 oktober. Kom op de soep en in beweging

Donderdagochtend 15 oktober is er weer Kom op de Soep en in Beweging. U bent vanaf 10 uur welkom voor een kop koffie of thee. Vanaf half 11 is er een beweegmoment met Beweegcoach Maxime Wins. We zullen daarna zelfgemaakte soep serveren en samen gezellig eten.

Inloopochtend 24-09. Bezoek Anette Engels

Op donderdagochtend 24 september zal Annette Engels, gebiedsteammedewerker van de Gemeente Horst aan de Maas, aansluiten bij de inloopochtend. Hebt u vragen over huishoudelijke of lichamelijke zorg kunt u die stellen in de groep maar ook met Annette onder 4 ogen. U kant met een vraag over zorg ook contact opnemen met Gemeente tel 0774779777.

Inloopochtend 20 augustus

Donderdag 20 augustus 2020 was een plakkerige dag maar tijdens de inloopochtend zaten we op het terras in een verfriussend windje. Als extra verassing werden we door de dropsraad getrakteerd op heerlijke ijsjes. Bedankt dorpsraad en bedankt Yvonne voor het brengen. (Voor de foto's, klik op: lees meer)

Lees meer...

Valpreventie

Na 1 juni zal er een informatieochtend valpreventie verzorgd worden in samenwerking met de gemeente voor alle geïnteresseerde mensen in Swolgen en Tienray. Op deze ochtend kunt u zich ook opgeven voor een cursus valpreventie die gratis zal zijn. Meer informatie volgt nog.