Tel: 06-13726280     Mail: info@naoberzorgswolgen.nl 

Ik bin d’r vur ow,

                           ziede geej d’r vur meej.

We zijn steeds meer op elkaar aangewezen. Ook als het gaat om hulp en ondersteuning. En we zien dat mensen zonder sociaal netwerk daardoor eerder tussen wal en schip terecht komen. Tegelijkertijd zijn veel mensen bereid iets voor een ander te doen. Naoberzorg Swolgen verbindt deze twee ontwikkelingen en werkt aan nieuwe vormen van hulp aan elkaar.

Recent nieuws

Inloopochtend 23 juli - Bezoek Anette Engels

Op donderdag 23 juli zal Annette Engels, gebiedsteam medewerker van de Gemeente Horst aan de Maas, koffie komen drinken. Hebt u een vraag over zorg of hulpmiddelen dan kunt u die aan haar stellen in de groep of eventueel apart.

Lees meer...

Inloopochtenden beginnen weer

Met ingang van donderdag 11 juni gaan de inloopochtenden weer beginnen. Uiteraard zullen ook wij ons daarbij gaan houden aan de RIVM regels. Het bestuur van MFA kerkebos heeft de regels die binnen en rondom  het gebouw gelden in een protocol vastgelegd. Dat protocol vindt U hier: https://sites.google.com/mfa-kerkebos.nl/home/covid

Lees meer...

Valpreventie

Na 1 juni zal er een informatieochtend valpreventie verzorgd worden in samenwerking met de gemeente voor alle geïnteresseerde mensen in Swolgen en Tienray. Op deze ochtend kunt u zich ook opgeven voor een cursus valpreventie die gratis zal zijn. Meer informatie volgt nog.