Tel: 06-13726280     E-Mail: info@naoberzorgswolgen.nl 

Ik bin d’r vur ow,

                           ziede geej d’r vur meej.

Naoberzorg 1 Luisterend oor kleur klein

Op 19 september zal Annette Engels wijkverpleegkundige van het gebiedsteam Horst aan de Maas weer aansluiten. Hebt u vragen aan Annette schrijf ze alvast op. Zijn het dringende vragen over een aanvraag van zorg of hulpmiddelen neemt u contact op met de afdeling Toegang van de Gemeente tel. 0774779777. Wilt u deze ochtend even alleen met Annette praten kan dat ook.

Stoelyoga op 12 september gaat helas niet door.

Annette Engels gebiedsmedewerker van de gemeente Horst aan de Maas schuift as donderdag - 18 juli - aan bij de inloopochtend. Er is dan ruimte om vragen te stellen of even apart te zitten met hulpvragen. Het daaropvolgende bezoek van Anette zal zijn op donderdag 19 september.

MathCraenmehrOp dinsdag 1 oktober is er een speciaal programma in de feesttent voor alle senioren van Swolgen, aangeboden door Naoberzorg Swolgen. Vanaf 14.30 uur staat in de feesttent een kopje koffie of thee klaar voor alle senioren. De Volksdansgroep Swolgen zal enkele mooie volksdansen uitvoeren, waarna een optreden van Math Craenmehr volgt.

Wij willen hierbij iedereen gezellige kerstdagen wensen en een geweldige start van het nieuwe jaar! Denk tijdens deze gezellige familiedagen ook eens aan die buur die misschien alleen thuis zit……en loop even binnen voor een praatje……een klein gebaar…..grote dankbaarheid.